Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Fälttävlan

2009-05-10

Titti har fortfarande inte fått något föl. Hon har nu gått lite drygt en vecka över tiden men verkar inte ha någon lust att kläcka ur sig fölet ännu. Hon vägrar fortfarande att bli separerad från Joop, till mitt stora förtret och hans stora lycka.

Midas och jag har varit och tävlat fälttävlan den här helgen och han har skött sig utmärkt. i dressyren red jag lite tamt men vi fick 54 straff med oss därifrån och hoppningen gick felfritt. Det är ju bara 90 cm höga hinder i debutantklassen som vi rider och Midas var lite förvånad och något besviken efter den korta, låga hoppbanan. I hans ögon så var dressyren en lite förlängd uppvärmining och hoppningen kunde knappast räknas som en framhoppning ens. Han kom hem ungefär lika pigg som han åkte. Idag var det dags för terrängen och vi fick tom med oss lite assistenter för en gångs skull. Förutom att jag klantade till det och missade starten med några sekunder så gick han helt felfritt i terrängen. Vi gick sex sekunder över idealtiden och hade nog prickat tiden helt om vi hade satt starten bättre. Slutresultatet blev iallafall en trettondeplats med 56 straff, mycket bra eftersom det är första försöket. Med lite till dressyrtrimning och något bättre flås så blir det riktigt bra.

Midas över sista hindret, fortfarande glad i hågen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det sista man ser när man lämnar hemmet är ett litet anklagande ansikte, inramat av en badring, som inte förstår varför inte alla får åka med...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det första man ser när man kommer hem är samma ansikte, men med en gladare min.

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden