PRISLISTA 2017

 

 

 

UPPSTALLNING:

2000 kr för ponny

2200 kr för stor häst

I uppstallningsavgiften ingår in- och utsläpp, fodring tre gånger/dag alternativt fri tillgång till hösilage, fri mängd hösilage/dag, fri tillgång till anläggningen.

Betalning ska ske månadsvis i förskott.

I uppstallningen ingår inte strö, kraftfoder eller annan skötsel än det som avtalats. Vissa helger ansvarar inackorderingarna själva för skötseln av sina egna hästar.

Vill man ha extra tjänster så finns det möjlighet att köpa till dessa, full skötsel kostar 50 kronor extra per dag, hjälp med hovslagarbesök kostar 100 kronor, detta betalas i slutet på månaden.

HYRA HÄST:

Hyra tre dagar i veckan 1200 kronor, det finns möjlighet att delta på träning för de tränare som kommer till gården. Det finns också möjlighet att delta på lättare tävlingar.

Hyra heltid 2400, man disponerar då hästen sex dagar i veckan och får tävla och träna enligt plan som fastställs i samråd med Johanna.

De dagar man hyr hästen ansvarar man för mockning.

Betalning ska ske månadsvis i förskott.

Vi har just nu enbart ett litet fåtal hästar som hyrs ut. 

LEKTIONER: 

Hoppning i grupp 200 kr per tillfälle.

Annan träning 500 kronor/timme

ANLÄGGNINGSAVGIFT:

50 kronor/ridtillfälle

200 kronor ger månadskort.

Alla som kommer på träning ska även betala anläggningsavgift. Vill man boka en tränare och rida på anläggningen måste man anmäla detta i förväg även om man har månadskort.

 

 

All betalning sker till vårt bankgiro 616-2903

eller via swish till 0702716901